Recollida pels Encants de Tardor

14724439_1852205515013999_479720078503097067_n

Perquè no aprofitar aquest cap de setmana plujós per fer neteja i canvi d’armari? Segur que podeu preparar una bossa o dos amb coses que poguem vendre als Encants del proper 12 de novembre. Recordeu que dos dies abans farem la recollida i tria a l’escola. També caldràn voluntaris per ajudar a la tria els dies abans, al muntatge, desmuntatge i atenció a les parades el dia 12. I sinó, podeu fer un pastís i participar al concurs de pastissos. Mil opcions per participar i col·laborar amb l’Escola Inclusiva!

Anuncis

2 pensaments sobre “Recollida pels Encants de Tardor

 1. Bon dia, Podrieu afegir si us plau el e-mail del meu marit perque també estigui informat de totes les informacions de l’AMPA? Ja ho vaig demanar a principi de curs i no s’ha fet: alexisnegrello@yahoo.es

  Gràcies

  El 5 nov 2016, a las 13:02, ampa lavínia <comment-reply@wordpress.com> escribió:

  ampaLavínia posted: ” Perquè no aprofitar aquest cap de setmana plujós per fer neteja i canvi d’armari? Segur que podeu preparar una bossa o dos amb coses que poguem vendre als Encants del proper 12 de novembre. Recordeu que dos dies abans farem la recollida i tria a l’esc”

  • Hola Laia,
   Veig que ja està donat d’alta al servei de notificacions de la pàgina web. Potser les rep com a spam o en algun dels altres filtres. Pel que fa als correus de l’AMPA, la secretària de l’AMPA em cofirma que també s’ha donat d’alta el correu.
   Salutacions,
   Ricard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s